Hoe je met Massage in 10 Minuten Moeiteloos Spanning Kwijtraakt

In dit massage filmpje leer je hoe je in minder dan 10 minuten een Do-In massage doet. Je activeert en vitaliseert in korte tijd je lichaam en geest. Met deze massage klop, kneed en strek je je meridianen waarmee je levensenergie weer vrij gaat stromen. Je verwijdert blokkades die door stress veroorzaakt zijn. Met deze doe-het-zelf massage pep je jezelf helemaal op. Heb je naast spanningsklachten ook pijnklachten (bijvoorbeeld RSI), kijk dan ook eens naar de trigger point massage.

"Er is een manier van zijn die lichter is, die vrijer is. Een manier waarop zowel werk als spelen een dans wordt en het leven als een lied. We kunnen deze manier leren."
Massage.

Quote: Milton Trager
Foto: Grand Velas Puerto Vallarta

Massage filmpje

In onderstaande filmpje wordt de massage met open hand gedaan en met de vingertoppen. Je kunt op gespierde delen zoals schouder en armen ook prima masseren en kloppen met een gesloten hand (vuist). Je klopt dan met de middelste vingerkootjes. Voor zachte delen zoals je buikholte kun je van je hand een kommetje maken. Na de massage is de stress weggeklopt en ben je klaar voor verdiepende ontspannings- en meditatieoefeningen.

» Emotional Freedom Techniques. Neutraliseer Emotionele Lading, 'Tap' je Meridiaanpunten (bekijken)
» Ontspanningsoefeningen. Oefeningen die Helpen Omgaan met Spanning en Stress. (downloaden)