197 Geleide Meditatie Oefeningen

Geleide meditatie oefeningen verminderen stress en creëren een kalme en heldere geest. Download hier gratis meer dan 100 mp3's voor beginners en gevorderden. Deze oefeningen maken je middels een mentale reis bewust van spanning en pijn in je lichaam en verdiepen je bewustzijn. Hieronder links naar meditatie oefeningen behorende bij de mindfulness trainingen van Edel Maex, Rob Brandsma, Ger Schurink, Noud de Haas, Bettina Heddes en Sounds True. Lekker even terugtrekken met je mp3 speler en deze geleide meditaties.

Geleide Meditatie Video

Hier een Mindfulness Bodyscan van 40 minuten van Florence Meleo-Meyer van de Universiteit van Massachusetts Medical Center. Onder de video kun je meer dan 190 mp3's downloaden met geleide meditatie oefeningen.
"Meditatie is de enige doelbewuste, stelselmatige menselijke activiteit die niet gericht is op het proberen om jezelf te verbeteren of ergens anders te komen, maar om gewoon te beseffen waar je al bent." ~ Jon Kabat-Zinn

7 Geleide meditaties van Edel Maex

Edel Maex is psychiater, zenboeddhist en Mindfulness Based Stress Reductie trainer. Hij schreef een compact boekje met 3 cd's met daarin het 8-weken Mindfulness programma. De meditaties 'Bestaansrecht', 'Bodyscan' en 'Zitten' horen bij zijn mindfulness boek 'In de Maalstroom van je Leven'.
» Download hier 3 Geleide Meditatie Oefeningen van Edel Maex als mp3.

2 Geleide meditaties van Rob Brandsma

Rob Brandsma is al dertig jaar bezig met meditatieve, contemplatieve en lichaamsgerichte beoefening. Hij wisselt zijn trainer- en docentschap af met periodes schrijven, studie en retraite in Nederland en Azië. 'Zitmeditatie' en 'Ligmeditatie'. Rob Brandsma is auteur van de 'Beter Nu' en 'Elke dag mindfulness'.
» Download hier 2 Geleide Meditatie Oefeningen van Rob Brandsma als mp3.

41 Geleide meditaties van Ger Schurink

Ger Schurink is Cognitief-gedragstherapeut, gz-psycholoog, psychotherapeut en auteur van het boek 'Mindfulness - Een praktische training in omgaan met gevoelens en gewoonten.'. Op zijn site vind je leuke literatuur en toelichtingsteksten over mindfulness. Bijzondere meditaties zijn 'Meditatie en een moeilijkheid',  'Gevoelens benoemen', 'Keuzeloze opmerkzaamheid' en 'Meditatie met klankschaal'. Zowel vrouwenstem als mannenstem.
» Download hier 41 Geleide Meditatie Oefeningen van Ger Schurink als mp3.

4 Geleide meditaties van de Noud de Haas

Noud de Haas is psycholoog-psychotherapeut. Zijn website over mindfulness geeft veel informatie, wijst op mindfulness activiteiten en reikt oefeningen en teksten aan voor levensverdieping.
» Download hier 4 Geleide Meditatie Oefeningen van Noud de Haas als mp3.

122 Geleide meditaties van Bettina Heddes

Bettina Heddes is klinisch psycholoog en geeft sinds 2001 de aandachttraining. 12 CD's met geleide meditatie oefeningen, zowel vrouwenstem als mannenstem.
» Download hier 122 Geleide Meditatie Oefeningen van Bettina Heddes en collega's als mp3.

21 Geleide meditaties van Sounds True

Sounds True werd opgericht in 1985 door Tami Simon met een duidelijke missie: spirituele wijsheid te verspreiden. Sounds True bestaat om persoonlijke transformatie en spirituele ontwaking te inspireren en ondersteunen. Vergeet je niet in te schrijven op hun site! Je kunt dan gratis cursussen volgen en krijgt bijzondere aanbiedingen. Engels, zowel vrouwenstem als mannenstem.
» Download hier 21 Geleide Meditatie Oefeningen van Sounds True als mp3.

Tot slot kun je natuurlijk ook de 'originele' Mindfulness Meditation Practice CD's van Jon Kabat-Zinn bestellen.


bron: foto