323 Geleide Meditatie Oefeningen (mp3)

Geleide meditatie oefeningen verminderen stress en creëren een kalme en heldere geest. Download hier gratis meer dan 300 mp3's voor beginners en gevorderden. Deze oefeningen zijn ontworpen om je bewust te maken van je lichaam, je geest te kalmeren en je in een diepe meditatieve staat te brengen. Hieronder vind je geleide meditatie oefeningen uit de mindfulness training, metta-meditatie oefeningen en geleide ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Maak tijd om jezelf in balans te brengen met deze geleide meditatie oefeningen.

"Meditatie is de enige doelbewuste, stelselmatige menselijke activiteit die niet gericht is op het proberen om jezelf te verbeteren of ergens anders te komen, maar om gewoon te beseffen waar je al bent."
Geleide meditatie oefeningen geven een open en kalme geest.

Quote: Jon Kabat-Zinn
Foto: Massmo Relsig 

Wat zijn Geleide Meditatie Oefeningen

Geleide meditatie oefeningen verdiepen je lichaamsbewustzijn, kalmeren je geest en brengen je in een diepe meditatieve staat. Met behulp van geleide meditaties kun je mediteren zonder een leraar of cursus.

Mediteren is een van de beste middelen om je emoties in balans te brengen en om te gaan met fysiek en psychisch ongemak. Mediteren zonder begeleiding is voor veel mensen een grote stap, terwijl de geleide meditatie oefeningen je stapje voor stapje verder brengen.

Probeer verschillende geleide meditatie oefeningen om uit te vinden welke vorm van meditatie het beste bij je past. De meditatie oefeningen hebben verschillende thema's en variëren in lengte van een paar minuten tot meer dan 1,5 uur.

Geleide Meditatie Oefening Video

Hieronder vind je een geleide meditatie oefening van 10 minuten. Meer geleide meditatie oefeningen op video vind je op het YouTube kanaal van In Balans met Onrust.

10 Minuten Meditatie: van Hannah de Jonge, Mindfulness Training Zeeland.

Download Geleide Meditatie Oefeningen

Onderstaande geleide meditatie oefeningen zijn gedeeld door de volgende trainers en organisaties:

  • Sounds True biedt digitale transformerende programma's om je te helpen een liefdevol en zinvol leven te leiden.
  • Bij de mindfulness oefeningen vind je o.a. meditaties van Edel Maex, Bettina Heddes en Tara Brach.

Je kunt op het icoontje klikken of op de titel van de geleide meditatie oefening om te downloaden.

  • Oefeningen met een download icoontje ervoor kun je direct downloaden. Sommige browsers en besturingssystemen openen de geleide meditatie oefening in een nieuw venster of spelen de mp3 direct af.
  • Oefeningen met een link icoontje ervoor brengen je op een andere pagina waar je de geleide meditaties gratis kunt downloaden.